Dutch German English

Payment methodes:

 


Reviews:

Newsletter

Packed with tips, promotions and exclusive discounts!


Follow Benèl online:

      Youtube icon  InstagramNEW
f DNP Spacers for 13x18 Papier 2 Pieces for DS620 Printer
Magnifying glass Click on the image to enlargeScroll over the images for more photos

DNP Spacers for 13x18 Papier 2 Pieces for DS620 Printer

The DNP Spacers for 13x18 paper 2 Pieces are made for the DS620 printer. With the Spacers you can place 13x18 paper in your DS620 printer. A set of spacers is supplied with the DS620 as standard.

Application DNP Spacers for 13x18 paper 2 Pieces for DS620 Printer

First place the spacers over the paper adapters, then place the adapters in the roll of paper. Then place the roll of paper in the printer.

Included:

  • 2x 13x18 cm spacer for DS620

This product has a limited stock.

Price incl. VAT: € 84,95


Artikelnummer:Help670602
Merk:HelpDNP
Accessory for:HelpDS620

DNP Photo Imaging America Corp.® heeft gezorgd voor een revolutie op het gebied van dye sublimation printing met haar DS Series™ printers. Deze printers hebben een hoge snelheid, zijn zeer snel en produceren hoge kwaliteit. Perfect voor fotolaboratoria, foto kiosks, professionele fotografen en andere commerciële toepassingen.De DS-serie printers hebben de DIMA Digital Printer Shootout drie keer op rij gewonnen!

DNP Assortiment

De DS-serie printers bieden u een ongeëvenaarde betrouwbaarheid en ergonomie. Het laden van de print media gaat zeer gemakkelijk en neemt weinig tijd in beslag. De DS40 en DS80 printers zijn zo ontworpen, dat ze aan de binnenkant het papier beschermen tegen stof en andere invloeden van buitenaf. De dyesublimation printers werken met een "ribbon" in plaats van inkt, wat het verwisselen snel en gemakkelijk maakt. De DS-serie printers kunnen ook glossy èn mat printen zonder van papierrol of ribbon te hoeven wisselen!

Snel en veelzijdig

Deze printers zijn zeer snel: de DS40 kan bijvoorbeeld een 10x15 printje afwerken in 8.4 seconden! Daarnaast zijn ze compact en nemen ze zeer weinig ruimte in beslag. Er zijn stuurprogramma's beschikbaar voor alle Windows en MacOS versies.DNP printers zijn uw perfecte oplossing voor een scherp geprijsde, hoge resolutie printer die geweldige foto's print met veel detail en fijne overgangen. De laminering zorgt ervoor dat de foto is bescherm tegen vervaging, vingerafdrukken, water, UV en stof.

To all DNP products